احتمالاً از قبل می‌دانید که روند وبلاگ نویسی چقدر برای موفقیت تلاش‌های بازاریابی شما ضروری است. به همین دلیل، یادگیری نحوه راه اندازی و مدیریت موثر وبلاگ به گونه‌ای که از کسب و کار شما پشتیبانی کند، بسیار مهم است. بدون وبلاگ با مشکلاتی مانند بهینه سازی ضعیف برای موتورهای جستجو (SEO)، فقدان محتوای تبلیغاتی برای شبکه‌های اجتماعی، نفوذ اندک بر مشتریان و عدم ترافیک بالا در وبسایت مواجه خواهید شد. ما در این بررسی به نحوه نوشتن پست و مدیریت وبلاگ اشاره می‌کنیم تا بتوانید از مزایای این مهم در کسب و کار خود نهایت بهره را ببرید.

پست وبلاگ چیست؟

پست وبلاگ، مقاله، محتوای متنی، خبر یا راهنمایی است که در بخش وبلاگ یک وبسایت منتشر می‌شود. یک پست وبلاگ معمولاً موضوع یا سوالی خاصی را پوشش می‌دهد، ماهیت آموزشی دارد، از 600 تا بیشتر از 2 هزار کلمه متغیر است و شامل انواع رسانه‌ها مانند تصاویر، ویدئوها، اینفوگرافیک‌ها و نمودارهای تعاملی می‌شود. پست‌های وبلاگ به شما و کسب و کارتان این امکان را می‌دهد که در مورد هر موضوعی صحبت کنید.

این پست‌ها می‌توانند به شما در افزایش آگاهی از برند، اعتبار، فروش و درآمد کمک کنند. مهم تر از همه، پست‌های وبلاگ در افزایش ترافیک وبسایت موثر هستند. امروزه، مردم و سازمان‌ها از هر طبقه اجتماعی، تز وبلاگ‌ها برای به اشتراک گذاشتن تحلیل‌ها، دستورالعمل‌ها، انتقادات، اطلاعات محصول، خرید و موارد دیگر استفاده می‌کنند.

قالب‌های وبلاگ زیادی وجود دارند اما در زیر شش مورد از رایج‌ترین آنها آورده شده‌اند:

·       پست خبری

·       پست آموزشی

·       پست تخصصی

·       پست پیلار

·       پست اینفوگرافیک

چگونه مطمئن می‌شوید که پست وبلاگ شما چشم مخاطبان هدف، پرسونای خریداران و مشتریان‌تان را به خود جلب می‌کند؟

پست وبلاگ خوب

یک پست وبلاگ خوب چیست؟

قبل از نوشتن یک وبلاگ، باید مطمئن شوید که پاسخ سوالاتی مانند چرا کسی باید به خواندن کل این مقاله ادامه دهد؟ و اینکه چه چیزی باعث می‌شود که مخاطبان ما به وبلاگ ما برگردند؟ را می‌دانید. برای شروع، یک پست وبلاگ خوب جالب و آموزنده است. وبلاگ‌ها باید به این سوالات پاسخ دهند و به خوانندگان کمک کنند تا چالشی که با آن مواجه هستند را حل کنند و شما باید این کار را به روشی جالب انجام دهید.

فقط پاسخ دادن به سؤالات یک نفر کافی نیست و شما باید مراحل عملی را نیز ارائه دهید. به عنوان مثال، مقدمه شما باید خواننده را جذب کند و او را وادار نماید که به خواندن پست شما ادامه دهد. سپس از مثال‌هایی استفاده کنید تا خوانندگان خود را به آنچه می‌گویید، علاقه مند سازید. به یاد داشته باشید، یک پست وبلاگ خوب، بسیار خواندنی است و محتوای آموزشی را در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد. بنابراین، چگونه می‌توان یک مقاله خوب نوشت؟

نحوه نوشتن پست وبلاگ خوب

در زیر مراحلی وجود دارند که باید هنگام نوشتن یک پست وبلاگ، آن‌ها را دنبال کنید:

1- مخاطب خود را درک کنید

قبل از شروع نوشتن پست وبلاگ خود، مطمئن شوید که درک واضحی از مخاطبان هدف‌تان دارید. اینجاست که فرآیند ایجاد پرسونای خریدار به کار می‌آید. وقتی موضوعی را برای  محتوای خود مطرح می‌کنید، در مورد پرسونای خریدار و علایق آنها چه می‌دانید؟ به عنوان مثال، اگر خوانندگان شما زنان باردار هستند، پس باید روحیات و نیازهای زنان باردار را درک کنید. با بررسی پرسونای مخاطب خود می‌توانید پست‌های متناسب با کاربران خود را بنویسید.

2- دامنه وبلاگ خود را ایجاد کنید

به مکانی برای میزبانی مقالات وبلاگ خود نیاز دارید. این امر مستلزم انتخاب یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) و یک سرویس میزبانی دامنه وبسایت است.

اتنخاب یک سیستم مدیریت محتوا

یک سیستم مدیریت محتوا به شما کمک می‌کند تا یک دامنه برای وبسایت خود ایجاد کنید که در آن وبلاگ خود را واقعاً منتشر خواهید کرد. پلتفرم‌های سیستم مدیریت محتوا می‌توانند دامنه‌ها و زیر دامنه‌ها) را مدیریت کنند. از سیستم مدیریت محتوای معروف می‌توان به وردپرس اشاره کرد. چه یک دامنه یا یک زیر دامنه برای راه اندازی وبلاگ خود بخواهید، پس از انتخاب CMS باید یک سرویس میزبانی وب را مشخص کنید.

ثبت دامنه یا ساب دامنه با میزبان وبسایت

دامنه وبلاگ شما به شک «www.yourblog.com» خواهد بود. نام دامنه به مدل کسب و کار شما بستگی دارد. آیا می‌خواهید یک زیر دامنه برای وبلاگ خود ایجاد کنید؟ اگر قبلاً صاحب یک کسب و کار آشپزی در «www.yourcompany.com» هستید، ممکن است وبلاگی به شکل «blog.yourcompany.com» ایجاد کنید. برخی از پلتفرم‌های مربوط به مدیریت محتوا، زیردامنه‌ها را به‌عنوان یک سرویس رایگان ارائه می‌کنند، جایی که وبلاگ شما به جای وب‌سایت کسب ‌و کارتان، بر روی CMS راه اندازی می‌شود.

با این حال، برای ایجاد یک ساب دامنه که متعلق به وبسایت شرکت شما است، زیر دامنه را در یک میزبان وبسایت ثبت کنید. بیشتر خدمات میزبانی سایت برای یک دامنه اصلی، هزینه بسیار کمی دارند. برای هر وبلاگ نویسی که به دنبال راه اندازی وبلاگ خود است، نام دامنه و میزبانی وب مهم است.

3- قالب وبلاگ خود را سفارشی کنید

ظاهر وبلاگ خود را سفارشی کنید تا موضوع محتوایی که قصد ایجاد آن را دارید و نام برندتان را منعکس کند. به عنوان مثال، اگر در مورد پایداری و محیط زیست می‌نویسید، سبز ممکن است رنگی باشد که باید در طراحی وبلاگ خود به آن توجه داشته باشید. اگر از قبل یک وبسایت را مدیریت می‌کنید و اولین پست را برای آن وبسایت موجود می‌نویسید، مطمئن شوید که مقاله از نظر ظاهری و موضوعی با وبسایت مطابقت دارد. دو راه برای انجام این کار وجود دارند که عبارتند از:

·       لوگو: لوگو کسب و کار شما به خوانندگان وبلاگ یادآوری می‌کند که چه سازمانی با چه ماهیتی محتوا را منتشر می‌کند.

·       صفحه درباره ما: بخش درباره وبلاگ به معنای معرفی یک کسب و کار است. درباره ما را به عنوان بیانیه ماموریت وبلاگ خود در نظر بگیرید که از اهداف کسب و کارتان پشتیبانی می‌کند.

پست وبلاگ

4- موضوع اولین پست وبلاگ خود را مشخص کنید

قبل از نوشتن هر چیزی، موضوعی را برای پست وبلاگ خود انتخاب کنید. موضوع برای شروع می‌تواند بسیار کلی باشد. به عنوان مثال، اگر شرکتی هستید که یک «CRM» را برای مشاغل کوچک می‌فروشید، ممکن است مقاله شما در مورد اهمیت استفاده از یک نرم افزار واحد برای همسو نگه داشتن تیم‌های بازاریابی، فروش و خدمات شما باشد.

قبل از اینکه به دیگران آموزش دهید که چگونه کاری را انجام دهند، ابتدا باید نشان دهید که در زمینه کاری خود یک رهبر و یک منبع معتبر هستید. به عنوان مثال، اگر شما یک لوله کش هستید که اولین پست خود را می‌نویسید، هنوز پستی با عنوان «چگونه سیستم لوله کشی را در حمام اجرا کنیم؟» را نباید بنویسید. ابتدا، می‌توانید در مورد نصب شیرآلات مدرن بنویسید. در زیر چهار نوع دیگر از پست‌های وبلاگ وجود دارند که می‌توانید با آنها شروع کنید:

·       5 روش برای تعمیر شیر آب نشتی

·       10 برند شیر و سینک که باید در نظر بگیرید

·       5 نوع شیر آب برای جایگزینی شیر قدیمی (با تصاویر)

·       مطالعه جدید نشان می‌دهد که X درصد از مردم به اندازه کافی شیر آب خود را تعویض نمی‌کنند!

اگر در ارائه ایده‌های موضوعی مشکل دارید، یک جلسه طوفان فکری برگزار کنید.

5- یک مقدمه جذاب بنویسید

ابتدا توجه خواننده را جلب کنید. اگر خواننده را در چند پاراگراف اول از دست بدهید، آنها خواندن را متوقف خواهند کرد. شما می‌توانید این کار را به چند روش انجام دهید. یکی اینکه داستان یا جوک بگویید، همدل باشید یا مخاطب را با یک واقعیت یا آمار جالب درگیر کنید. سپس، هدف پست خود را شرح دهید و توضیح دهید که چگونه مشکلی که خواننده ممکن است با آن مواجه شود را برطرف کند. این به خواننده دلیلی برای ادامه خواندن می‌دهد و به آنها نشان می‌دهد که چرا این پست برایشان مفید خواهد بود.

در زیر نمونه‌ای از مقدمه‌ای است که فکر می‌کنیم فوراً توجه خواننده را به خود جلب می‌کند:

«پلک زدن. پلک زدن. پلک زدن. این تجربه ترسناک مکان ‌نما (نشانه ماوس) روی صفحه‌ای است که همه نویسندگان، آماتور یا حرفه‌ای، مشتاق یا با تجربه آن را می‌شناسند و از آن می‌ترسند. بدین دلیل که مکان نما باعث حواس پرست نویسنده می‌شود او رشته افکارش پاره می‌شود.»

6- محتوای خود را در یک طرح کلی سازماندهی کنید

گاهی اوقات، پست‌های وبلاگ می‌توانند حجم زیادی از اطلاعات را داشته باشند. ترفند این است که اطلاعات را به گونه‌ای سازماندهی کنید تا خوانندگان از طولانی بودن یا مقدار محتوا مرعوب نشوند. این سازمان دهی می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد، بخش‌ها، فهرست‌ها، نکات و هر آنچه مناسب است.

محتوای زیاد با استفاده از هدرهای توصیفی به چند بخش تقسیم می‌شوند. بخش‌های اصلی به زیربخش‌هایی تقسیم می‌شوند که به جزئیات بیشتری می‌پردازند و خواندن محتوا را آسان‌تر می‌کنند. برای تکمیل این مرحله، تنها کاری که واقعاً باید انجام دهید این است که پست خود را مشخص کنید. به این ترتیب، قبل از شروع نوشتن، می‌دانید که کدام نکات را می‌خواهید پوشش دهید و بهترین ترتیب برای انجام این کار را خواهید داشت.

7- پست وبلاگ خود را بنویسید

مرحله بعدی، در واقع نوشتن محتوا است. اکنون که طرح کلی یا الگوی خود را دارید، آماده هستید تا جاهای خالی را پر کنید. از طرح کلی خود به عنوان راهنما استفاده کرده و در صورت نیاز همه بخش‌ها را گسترش دهید. درباره چیزهایی که قبلاً می‌دانید بنویسید و در صورت لزوم، تحقیقات بیشتری را برای جمع ‌آوری اطلاعات، مثال‌ها و داده‌های بیشتر برای ایجاد محتوایی غنی انجام دهید.

وقتی این کار را انجام داده، همیشه سعی کنید داده‌های دقیق و قانع کننده‌ای را برای استفاده در پست خود پیدا کنید. اگر در نوشتن جملات مشکل دارید، تنها نیستید. پیدا کردن جریان محتوایی می‌تواند برای بسیاری از افراد چالش برانگیز باشد. اما این کار با تکرار و افزایش دامنه لغات بهبود پیدا می‌کند.

8- پست خود را تصحیح و ویرایش کنید

فرآیند ویرایش، بخش مهمی از وبلاگ نویسی است، پس آن را نادیده نگیرید. از یک ویراستار بخواهید که مقاله شما را تصحیح کند. هنگامی که آماده بررسی قالب محتوایی خود هستید، عناصر وبلاگ به شرح زیرا را در نظر داشته باشید:

تصویر شاخص

یک تصویر بصری جذاب و مرتبط برای پست خود را انتخاب کنید. تصاویر بصری بیش از هر زمان دیگری مسئول موفقیت محتوای وبلاگ شما هستند. پس سعی کنید تصاویر جذاب و مرتبط برای پست‌های وبلاگ خود پیدا کنید.

ظاهر بصری

هیچکس یک پست وبلاگ غیرجذاب را دوست ندارد و این فقط تصاویر نیستند که یک مقاله را از نظر بصری جذاب می‌کنند. قالب بندی و سازماندهی پست نیز مهم هستند. در یک پست وبلاگ با قالب بندی خوب و از نظر بصری جذاب، متوجه خواهید شد که هدینگ‌ها (H1، H2، H3 و غیره) برای شکستن بلوک‌های بزرگ متن استفاده می‌شوند و به طور مداوم استایل بندی خواهد شد. حفظ یکنواختی باعث می‌شود که محتوای شما حرفه‌ای تر به نظر رسیده و در چشم کاربر راحت‌تر خوانده شود.

موضوعات و برچسب‌ها

برچسب‌ها کلمات کلیدی خاص و عمومی هستند که یک پست را توصیف می‌کنند. آنها همچنین به خوانندگان اجازه می‌دهند تا محتوای بیشتری را در همان دسته در وبلاگ شما جستجو نمایند. از افزودن لیست برچسب‌ها به هر مقاله خودداری کنید. در عوض، در استراتژی برچسب گذاری وبلاگ کمی فکر کنید. برچسب‌ها را به عنوان موضوعات یا دسته‌ها در نظر بگیرید و 10 تا 20 برچسب را انتخاب کنید که نشان دهنده تمام موضوعات اصلی هستند که می‌خواهید در وبلاگ خود آنها را پوشش دهید.

9- از CTA استفاده کنید

در پایان هر پست وبلاگ، یک CTA (اقدام برای عمل) درج کنید که نشان دهد خواننده چه کاری انجام دهد. این کار می‌توان خرید محصول (کلید خرید)، عضویت در خبرنامه یا هر چیز دیگری باشد. پس از اینکه بازدیدکنندگان پست وبلاگ شما را می‌خوانند، روی CTA کلیک می‌کنند. اما اقدام برای عمل همچنین منبع ارزشمندی برای شخصی است که محتوای شما را می‌خواند. پس از ‌CTA‌های خود برای ارائه محتوای بیشتر استفاده کنید.

سئو داخلی

10- به سئوی داخلی صفحه توجه کنید

 پس از پایان نوشتن، به عقب برگردید و عناصر درون مقاله خود را بهینه کنید. در مورد تعداد کلمات کلیدی که باید بگنجانید، وسواس نداشته باشید. اگر فرصت‌هایی برای ترکیب کلمات کلیدی مورد نظر شما وجود دارند و بر تجربه خواننده تأثیر نمی‌گذارند، این کار را انجام دهید. اگر می‌توانید URL خود را کوتاه‌‌تر و مناسب‌‌تر با کلمات کلیدی کنید. اما کلمات کلیدی را فشرده نکنید و به دنبال چگالی کلمات کلیدی دلخواه نباشید زیرا گوگل هوشمندتر از این حرف‌ها است! در زیر یک یادآوری کوچک در مورد سئو وبلاگ آورده شده است:

توضیحات متا

توضیحات متا، توضیحات زیر عنوان صفحه پست در نتایج جستجوی گوگل هستند. کاربران قبل از کلیک بر روی آن پست، خلاصه‌ای کوتاه از مقاله را می‌خوانند. توضیحات متا در حالت ایده آل بین 150 تا 160 کاراکتر است. در حالی که توضیحات متا دیگر در الگوریتم رتبه ‌بندی کلمات کلیدی گوگل نقشی ندارند اما به جستجوگران تصویری از آنچه از خواندن پست به دست می‌آورند را می‌دهند و به بهبود نرخ کلیک شما از جستجو کمک می‌کنند.

تایتل صفحه

اکثر نرم افزارهای وبلاگ نویسی از عنوان پست شما به عنوان تایتل صفحه استفاده می‌کنند که این مهم‌ترین عنصر سئوی داخلی صفحه است که در اختیار شما قرار می‌گیرد. اما اگر تاکنون از فرمول ما پیروی کرده‌اید، باید از قبل یک عنوان مناسب داشته باشید که به طور طبیعی شامل کلمات کلیدی یا عباراتی باشد که مخاطب هدف شما به آن‌ علاقه مند شود.

عنوان خود را با تلاش برای قرار دادن کلمات کلیدی در جایی که طبیعتاً به آنها تعلق ندارند، بیش از حد پیچیده نکنید. با این اوصاف، اگر فرصت‌های واضحی برای افزودن کلمات کلیدی مورد نظرتان به عنوان صفحه خود وجود دارند، با خیال راحت از آنها استفاده کنید. همچنین، سعی کنید تیترهای خود را کوتاه نگه دارید، در حالت ایده آل، کمتر از 65 کاراکتر مناسب است تا تایتل در نتایج موتور جستجو کوتاه نشوند.

متن انکر

متن انکر، کلمه یا کلماتی است که به صفحه دیگری لینک داده می‌شود. به دقت انتخاب کنید که کدام کلمات کلیدی را می‌خواهید به صفحات دیگر در سایت خود لینک دهید زیرا موتورهای جستجو هنگام رتبه بندی صفحه شما برای کلمات کلیدی خاص، این موضوع را در نظر می‌گیرند. همچنین مهم است که صفحاتی که لینک می‌دهید را در نظر بگیرید. لینک صفحاتی که می‌خواهید برای یک کلمه کلیدی خاص رتبه بندی کنید را در نظر داشته باشید. می‌توانید در نهایت به جای صفحه دوم، آن را در صفحه اول نتایج گوگل قرار دهید.

بهینه سازی موبایل

بیش از 60 درصد از بازدیدهای ارگانیک، بر روی یک دستگاه تلفن همراه انجام می‌شوند. به این ترتیب، داشتن یک وبسایت با طراحی واکنش گرا (ریسپانسیو) بسیار مهم است. علاوه بر اطمینان از اینکه بازدیدکنندگان وبسایت شما بهترین تجربه ممکن را دارند، بهینه سازی برای موبایل به وبسایت شما امتیاز سئو می‌دهد.

11- عنوان جذابی را انتخاب کنید

وقت آن است که عنوان مناسب خود را انتخاب کنید. خوشبختانه، ما یک فرمول ساده برای نوشتن عناوین جذاب داریم که توجه خواننده شما را به خود جلب می‌کند. به موارد زیر توجه کنید:

·       همانطور که شروع به ویرایش عنوان خود می‌کنید، به خاطر داشته باشید که دقیق و واضح نگه داشتن عنوان مهم است.

·       روی جذاب شدن عنوان خود کار کنید، چه از طریق زبان قوی، همخوانی یا یک تاکتیک ادبی دیگر.

·       اگر می‌توانید، با استفاده از چند کلمه کلیدی هنوان را بهینه سازی کنید.

·       ببینید آیا اصلاً می‌توانید عنوان را کوتاه کنید. هیچکس یک عنوان طولانی را ​​دوست ندارد.

اولین پست وبلاگ، انتخاب موضوع، نوشتن مقاله و کسب بازدید

نکات فنی و عملی را در اختیار دارید و اکنون زمان آن رسیده است که اولین پست وبلاگ خود را بنویسید. به یاد داشته باشید که باید در مورد موضوعی بسیار خاص بنویسید که به بخش کوچکی از مخاطبان هدف شما خدمت می‌کند. این به نظر غیرشهودی می‌رسد، درست است؟ اگر افراد بیشتری به دنبال یک عبارت یا موضوع هستند، این به معنای خوانندگان بیشتر برای شما خواهد بود.

اگر موضوعی عمومی و بسیار پر ترافیک را انتخاب کنید که توسط رقبای اصلی یا برندهای معتبرتر پوشش داده شده است، بعید خواهد بود که تولید محتوای شما در صفحه اول صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) قرار بگیرد. با انتخاب موضوعی که تعداد کمی از وبلاگ نویسان درباره آن نوشته‌اند، به وبلاگ تازه متولد شده خود، فرصت دهید.

اولین پست شما باید یک موضوع خاص و کم حجم را پوشش دهد. همانطور که بیشتر در وبلاگ خود می‌نویسید و قدرت موضوعی ایجاد می‌کنید، این امکان را دارید تا نوشتن کلمات کلید پر ترافیک را شروع کنید. برای انجام همه این کارها، موارد زیر را انجام دهید:

1- موضوعی با حجم کم پیدا کنید

اولین قدم این است که موضوعی را با جستجوهای کم در گوگل پیدا کنید (توصیه می‌کنیم حدود 10 تا 150 جستجوی ماهانه را انجام دهید). این موضوعات رقابت کمتری را ارائه می‌دهند و بنابراین باید به پست وبلاگ جدید شما اجازه دهند تا راحت‌تر رتبه بندی شوند. برای انتخاب موضوع، می‌توانید یک جلسه طوفان فکری یا تحقیق در مورد کلمات کلیدی انجام دهید. ما دومی را پیشنهاد می‌کنیم زیرا در واقع می‌توانید ببینید که چند نفر به دنبال موضوع مورد نر شما هستند.

اکنون، از تحقیق کلمات کلیدی نترسید. این مهم فقط برای بازاریابان نیست بلکه برای وبلاگ نویسان جدید نیز مناسب است و انجام آن واقعاً آسان است. برای شروع سریع تحقیق کلمات کلیدی خود، ابتدا با شناسایی موضوع کلی وبلاگ شروع کنید. سپس، این عبارت را در یک ابزار تحقیق کلمات کلیدی مانند کیورد پلنر زیر وارد کنید:

·       Ahrefs

·       Moz

·       Google Keyword Planner

هنگامی که این عبارت را از طریق ابزار اجرا می‌کنید، لیستی از کلمات کلیدی مرتبط ظاهر می‌شود. لیست را اسکن کرده و یکی را با حجم جستجوی کمتر انتخاب کنید. دوباره آن کلمه کلیدی را در ابزار تحقیق کلمات کلیدی اجرا کنید. به کلمات کلیدی مرتبط نگاه کنید. یکی را با ترافیک کمتر پیدا کنید و این کار را دوباره انجام دهید. درواقع، یک کلمه کلیدی کم حجم و کم رقابت را انتخاب کنید که رتبه اول را تضمین کند.

2- عبارت را در گوگل جستجو کنید تا هدف جستجو را دوباره مشخص شود

شما موضوع خود را دریافت کرده‌اید و اکنون، دوباره بررسی کنید که هدف جستجوی کاربر برآورده شود. اگر کسی به دنبال مشکلات لوله کشی زیر سینک آشپزخانه است، شاید به دنبال مقاله‌ای باشد که بتواند مشکلش را برطرف کند. چگونه قصد جستجو را دوباره بررسی می‌کنیم؟ عبارت را گوگل کرده و به نتایج نگاه کنید. اگر مقالات و پست‌های وبلاگ‌های دیگر برای آن عبارت رتبه ‌بندی می‌شوند، شما در شرایط خوبی هستید. اگر فقط صفحات محصول نمایش داده می‌شوند، موضوع جدیدی را پیدا کنید.

3- سوالات و اصطلاحات مربوط به موضوع را بیابید

شما یک موضوع بسیار منحصر به فرد دارید که تا کنون تنها توسط چند نفر پوشش داده شده است. زمان آن فرا رسیده است که با پوشش موضوعات مرتبط، موضوع اصلی خود را تقویت کنید. گوگل بهترین دوست شما است. عبارت را در گوگل جستجو کرده و پیشنهادات را در قسمت‌های «People also ask» و «People also search for» مشاهده کنید. پس از این عنوان‌ها در مقاله خود استفاده کنید.

5- طرح کلی و نوشتن پست را انجام دهید

اکنون، زمان آن است که اولین پست خود را ترسیم کنید و درباره آن بنویسید. با موضوع تخصصی خود و سوالات مرتبط به عنوان پست، اکنون می‌توانید مقاله‌ای بنویسید که بسیار مرتبط با جایگاه شما بوده و رقابت چندانی نداشته باشد. موارد زیر را فراموش نکنید:

·       حداقل هزار کلمه بنویسید. بارها ثابت شده است که پست‌های طولانی‌تر رتبه بهتری دارند.

·       کلمه کلیدی مورد نظر خود را در عنوان قرار دهید. سعی کنید کلمه کلیدی را به صورتی طبیعی در متن استفاده کنید.

·       حداقل از دو H2 حاوی کلمات کلیدی استفاده کنید. همچنین، اگر H3 نیز دارید، در آنها از کلمات کلیدی بهره ببرید.

کلام آخر

وبلاگ نویسی می‌تواند به شما در ایجاد آگاهی از برند، تبدیل شدن به یک رهبر فکری و متخصص در صنعت خود، جذب کاربران زیاد و افزایش فروش کمک کند. مراحل و نکاتی که در بالا توضیح دادیم را دنبال کنید تا بتوانید یگ پست وبلاگ قوی بنویسید. هدف شما باید جلب رضایت کاربر باشد، پس هر کاری که نیاز است را انجام دهید تا بتوانید خواسته‌های کاربران خود را برآورده کنید. تولید محتوای متنی یک کار تحقیقاتی است که باید طبق اصول نوشتاری و سئو انجام شود.

 

 

 

 



نظرات کاربران

نظر تازه ای ثبت کنید